Sweetwater Yoga and Fitness is located in the neighborhood Publix Shopping center at the intersection of Hunt Club & Wekiva Springs.

 

icon_fb     ico_twitter    

Like us on Facebook & Follow us on Twitter!

 

<< Schedule for Fri Oct 19, 2018 - Thu Oct 25, 2018 >>


Date:
print view


Fri Oct 19, 2018
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am All- Levels Yoga Flow (Non-Heated) Shannon Kidwell
9:00 am - 10:00 am Focus & Flow Foundations Yoga Heather Kennedy
10:30 am - 11:30 am Yin Yoga Yvette Durham
6:00 pm - 7:15 pm All-Levels Yoga Flow 75min (Non-Heated) Shannon Kidwell

Sat Oct 20, 2018
Class
Instructor
8:30 am - 9:30 am All- Levels Yoga Flow (Non-Heated) Laurie Hickman
10:00 am - 11:15 am Warm All-Levels Yoga Flow 75min Amber Williams

Sun Oct 21, 2018
Class
Instructor
8:30 am - 9:30 am Basic Yoga Flow Yvette Durham
10:00 am - 11:15 am Warm All-Levels Yoga Flow 75min Heather Kennedy
5:30 pm - 7:00 pm Warm Yoga 90min Fun Flow Shannon Kidwell

Mon Oct 22, 2018
Class
Instructor
9:00 am - 10:00 am All- Levels Yoga Flow (Non-Heated) Heather Kennedy
10:30 am - 11:30 am Basic Yoga Flow Yvette Durham
6:00 pm - 7:00 pm Focus & Flow Foundations Yoga Shannon Kidwell
7:30 pm - 8:45 pm Warm All-Levels Yoga Flow 75min Liz Hill

Tue Oct 23, 2018
Class
Instructor
7:00 am - 8:00 am Fit-Camp Richie Kidwell
9:00 am - 10:00 am All- Levels Yoga Flow (Non-Heated) Heather Kennedy
10:30 am - 11:30 am Basic Yoga Flow Heather Kennedy
12:00 pm - 1:00 pm LUNCH HOUR Crystal Bowl Meditation 12:10-12:55 Shannon Kidwell
4:30 pm - 5:30 pm Gentle Yoga Heather Kennedy
6:00 pm - 7:00 pm Warm Yin Yoga (60+min) Amber Williams
7:30 pm - 8:45 pm Warm All-Levels Yoga Flow 75min Amber Williams

Wed Oct 24, 2018
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am All- Levels Yoga Flow (Non-Heated) Shannon Kidwell
9:00 am - 10:00 am All- Levels Yoga Flow (Non-Heated) Amber Williams
12:00 pm - 1:00 pm All- Levels Yoga Flow (Non-Heated) Shannon Kidwell
6:00 pm - 7:00 pm Focus & Flow Foundations Yoga Shannon Kidwell
7:30 pm - 8:30 pm Warm Yin Yoga (60+min) Shannon Kidwell

Thu Oct 25, 2018
Class
Instructor
7:00 am - 8:00 am Fit-Camp Richie Kidwell
9:00 am - 10:00 am All- Levels Yoga Flow (Non-Heated) Laurie Hickman
10:30 am - 11:30 am Basic Yoga Flow Laurie Hickman
4:30 pm - 5:30 pm Basic PLUS Yoga Flow Liz Hill
6:00 pm - 7:00 pm Warm Yin Yoga (60+min) Shannon Kidwell
7:30 pm - 8:45 pm Warm All-Levels Yoga Flow 75min Heather Kennedy